Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de hotelresultater, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Cookies sletter sig sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes ved hvert besøg. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics - til at måle trafikken på websitet.
  • Facebook - til at måle effekten af vores markedsføring.
  • Microsoft Bing Ads - til at måle effekten af vores markedsføring.
  • Optinmonster - til at styre tilmeldinger til vores nyhedsbrev.
  • Mailchimp - til at måle trafikken fra nyhedsbrevet.
  • Hotjar - til at tracke hvad brugerne eks. klikker på og formularer.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vores kontaktformularer, deltager i undersøgelser, eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og email, og evt. besked. Det vil typisk være i forbindelse med brug af kontaktformular eller nyhedsbrev tilmelding.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, og vise dig de hotelinformationer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller svare på din henvendelse. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke hotelinformationer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt og relevant for at tredjepartens services fungerer. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Opbevaring sker kun hos databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, og disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål jf. vores databehandleraftaler:

  • UnoEuro Danmark A/S (Danmark) - opbevaring af emails og data.
  • Retyp, LLC/Optinmonster (USA) - opbevaring af data ved nyhedsbrev tilmelding.
  • The Rocket Science Group/Mailchimp (USA) - opbevaring af data til udsendelse af nyhedsbrev.
  • Google, LLC (USA) - opbevaring af statistik data.
  • Hotjar Ltd. (Malta) - opbevaring af statistik og formular data.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det:

  • Eks. ved tilmelding til nyhedsbrev videregives dit navn og emailadresse til de databehandlere, vi bruger til tilmelding og udsendelse af nyhedsbreve.
  • Ved nyhedsbrev tilmelding videregives emailadressen krypteret til Facebook for eks. at sikre, at du som evt. Facebook bruger ikke ser vores annoncer om tilmelding til det nyhedsbrev, du jo allerede abonnerer. Facebook sletter de krypterede data straks efter de har identificeret en bruger ud fra emailen.

Der videregives ingen person data som eks. navn og email m.v. i forbindelse med viderestilling til hoteludbydere. Vi kan evt. modtage kommission for bookinger hos disse foranlediget af besøg på vores website.

Vi sælger ingen af dine oplysninger til tredjepart.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig jf. persondataloven. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til den dataansvarlige Jan Brodde: hotelguide(a)jabro.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Jabro
H.C. Hansens Gade 5 3
2300 København S
CVR: 30978404
Email: hotelguide(a)jabro.dk


Plads til familien

Plads til familien

Nyd opholdet sammen med hele familien.

Hoteller København i alle prisklasser

Billigt
Mellemklasse
Luksus



billige-hoteller-koebenhavn.dk er udelukkende en hotel guide og har ikke ansvar for ophold, priser, oplysninger m.m. leveret af vores samarbejdspartnere.
© billige-hoteller-koebenhavn.dk 2019 Cookie- og privatlivspolitik